Template Baru Lagi

Wednesday, June 29, 2011

Semenjak blog telah pulih selepas diserang Malware banyak telah diubah suai ,nak buat post terus jadi malas dah la sibuk memanjang kena malware pula, setelah jenuh mengodam blog sendiri akhirnya siap sepenuhnya, memang banyak kelainan dari segi susunan posting dan widget, lebih ringkas dan padat, bila kami timbang blog kami just 85 kb agak ringan juga kan..:)

Blog link member-member telah kami letakkan diblog yang khas untuk blog list sahaja, Rasanya malware ni mungkin terkena dari blog member yang telah dijangkiti dan berjangkit ke blog kami serta telah merosakkan system blog kami, kami nasihatkan member-member kalau dalam blog ada link blog list member lain eloklah asingkan, rasanya ramai blogger lama telah tahu langkah safety ni.. Semoga kita sentiasa ceria berblogging , Peace yo..:)

32 comments

9:54 AM, June 29, 2011

Uiks... sememangnya ringkas seringkas-ringkasnya... hehehe

tapi cute.. ahaks..

10:02 AM, June 29, 2011

salam..
simpati..
moga pulih
seperti selalu
nanti..

10:44 AM, June 29, 2011

makin comel blog ni dgn gambar si comel dia..

11:35 AM, June 29, 2011

bila dah ringkas ni mmg kemaslah kan..color pun ok..sejuk je mata memandang..

12:03 PM, June 29, 2011

Cantik rumah baru. Darwisy kena ada baru ada semangat nak masuk selalu:)

12:30 PM, June 29, 2011

nice rumah baru ni...bulat betul mata si kecil tu...

1:46 PM, June 29, 2011

Tp bEe suka theme baru ni :-)
Kemas, ringkas & nmpk ringan


psst : Comel nyer anak kamoooo.. Teringat Danish masa mcm anak kamoo (sedang duduk & pakai topi) & kebetulan baju yg sama :-P hehe

1:48 PM, June 29, 2011

Uiii, ada ke komen bEe tadi ek???

2:45 PM, June 29, 2011

geram tengok gambo baby tu. ;D

2:51 PM, June 29, 2011

wow!macam wordpress pun ada gak

mcm mana buat kat home page mcm tu?ada thumbnail sume

4:07 PM, June 29, 2011

fuh ringkas gile ! janji kemas dan teratur :)

5:26 PM, June 29, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy buat mudguard dari fibreglass

wahhhh mmg cute aku suka template kali ni mmg cun habisss.... suka tengok baby kamu tu.. comel

6:05 PM, June 29, 2011

Memang sempi la template baru ni...yg penting ...ringan!!!!

6:57 PM, June 29, 2011

ringkas molek blog..hehehe..laju jer

1:03 AM, June 30, 2011

memang berbeza dari selalunya
ringan dan laju je loading

10:04 AM, June 30, 2011

eh cantek jugakk template niee..menarikkkkkk...xde ribut2..huwaaaaa...nak buat jugak lah..alahaii..tp nape bwh nie nampak biru sngt..silauu..hehehe

10:05 AM, June 30, 2011

fuyyoo.. nmpk lebih berkaliber.. ala2 wordpress gitu.. hehe..

11:07 AM, June 30, 2011

cantek, menarik dan tertarik...
Setuju dgn penerangan diberi di atas bro... rasanya pengalaman mendewasakan kita. :D

11:14 AM, June 30, 2011

Assalamualaikum
Tumpang tanye..cemana anda buat logo kat gmbr tue.
life kami COPYRIGHT life kami. Boleh ajar tak? Buat la tutorial.

11:18 AM, June 30, 2011

wow this is great and simple! :D

2:59 PM, June 30, 2011

smart gak...guna ready made...or buat sndiri....? kalau buat sendri...ajar leh?...huhuh... ;)

5:19 PM, June 30, 2011

smart lah template baru nih...

9:22 PM, June 30, 2011

nak tanye..
tak paham..
kalau letak blog list dalam blog bahaya eh?
boleh sbbkan serangan malware?

3:33 AM, July 01, 2011

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
cara atasi masalah aircond bateri dan enjin kereta

NAMPAKNYA BLOG KO DAH SEMAKIN RINGAN LAHHHH

1:14 PM, July 01, 2011

salam..
saya amay menyukai bby kat atas tu..

setaka ini suri blh katakan blog CC agak rumit utk setelkan segera mungkin tak cam blog kwn2 kene srang malaware 3 hari dah blh berblog cam biasa. blog suri mmg merumitkan & makan masa..huhu.. :(

theam kli ini benar2 mencuit hati sya.sb warna biru kesukaan saya..

p/s:teruskan berblog bro =)

1:48 PM, July 01, 2011

Walau LiFeKaMi sentiasa bertukar2 theme, bEe tetap akan singgah kalau ada kesempatan :-)

4:23 PM, July 01, 2011

nice template.... ringkas dan padat...

12:11 PM, July 02, 2011

template kali ni comel~~

3:07 PM, July 02, 2011

Ringkas sahaja theme ini. Ada yang terkena jangkitan Malware kerana blog list

4:22 PM, July 13, 2011

Cantik dan kemas.

8:08 PM, July 20, 2011

owh,comellah anak buah kita yang kat atas tu...alololololo=] (perasan jap..hek2..)

5:03 PM, August 14, 2011

cantik la theme baru ni..kemas dan sedap mata memandang..plg suke tegk pic anak korang..comellll!!

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever