Kisah LiFe KaMi

Saturday, December 3, 2011
Tahun 2011 sudah sampai ke penghujung, selepas ini akan muncul tahun baru,lama juga kami berblogging lebih dari setahun, kisah life kami yang bermula dengan perkahwinan,kemudian pregnant, dikurniakan anak,dan sekarang umur anak kami pun hampir setahun, banyak suka duka kisah life kami telah kami kongsikan walaupun tidak secara detail tapi kalau ada yang mengikuti kisah kami dari awal boleh dijadikan novel..:)

Tak sangka pada mulanya hanya baca-baca blog orang lain ,akhirnya kami ada blog sendiri, nama blog kami ini pun diambil sempena kami dapat baby walaupun ada juga cerita-cerita lain yang takde kena mengena diselit dalam blog ni , sekarang ni baby kami pun dah pandai berdiri sendiri, merangkak pun dah laju,letak sekejap kat ruang tamu tau-tau dah kat dalam bilik, sekejap je masa berlalu ,baby kami pun semakin besar,rasanya sikit hari dah pandai berjalan sendiri...


Ini adalah post kami yang terakhir, kami nak berhenti berblogging buat sementara waktu ini atas kesibukkan bekerja, komitmen yang banyak dan faktor-faktor lain, Disini kami ingin meminta maaf jikalau ada melakukan kesilapan semenjak kami berblogging, InsyaAllah bila ada masa lagi kami akan berblogging semula, Terima Kasih kerana sudi berkunjung dan membaca blog kami, Semoga Happy-happy selalu, wasalam..:)


63 comments

7:19 AM, December 03, 2011

anyway kalau ada masa jangan lupa berblogging walaupun short entry. all the best dalam kehidupan

9:24 AM, December 03, 2011

eh jangan la berhenti, berehat sudah la :) nanti anak dah besar boleh die bace 'kisah life kami' ni kan :)

9:36 AM, December 03, 2011

laaaaa...nak stop blogging dulu ke? sis selalu miss cerita baby awak ni...dulu masa awak mengandung lagi...sekarang ni baby dah boleh berdiri pun...

9:56 AM, December 03, 2011

Assalam..
Tak kan nak berhenti terus..
Sekali sekala, up date la blog..

10:08 AM, December 03, 2011

semakin geram sy tgok heee

10:10 AM, December 03, 2011

tu hamper manag apa heee...

12:25 PM, December 03, 2011

Awis dah besar dah!!! so comel dia ni. putih.hehehhe

1:21 PM, December 03, 2011

Semoga ada kesempatan untuk kembali berkongsi cerita dengan pengunjung blog ni.
Semoga kehidupan yang dikecapi sentiasa ceria.

3:57 PM, December 03, 2011

hye...

jemput dtg ke majlis resepsi hana & che arm.

nak address pls.. nak pos kad kawen.

send kat email nh.hana0610@gmail.com ni kay :)

4:25 PM, December 03, 2011

fuh, nasib baik juga lebih tinggi dari hamper
bola dah beli ke, awis?

6:07 PM, December 03, 2011

selamat terus blogging smpai baby tak jadi baby dh...kanak-kanak lak

6:50 PM, December 03, 2011

lama ke cuti sementara drpd berblogging ni?

btw, i follower baru blog ni (:

7:02 PM, December 03, 2011

kim salam kat awis.. ;P

7:56 PM, December 03, 2011

@Sharinginfoz

InsyaAllah bro,ingat nanti kami nak buat blog photography jer..:) thanks bro..

7:57 PM, December 03, 2011

@Wanie

hehe,ye kami berehat buat sementara waktu ni, sebenarnya blog life kami ni pun da umpama diari kami,nanti anak2 da besar bole diaorg baca balik..:)

7:58 PM, December 03, 2011

@Shiela Latif
hehe sekejap je masa berlalu,thanks follow kisah life kami..:)

7:59 PM, December 03, 2011

@iza

InsyaAllah kalau ada kelapangan, kami akan cuba update blog ni semula..:)

7:59 PM, December 03, 2011

@suri

tu hadiah cabutan bertuah,dulu pernah beli motor..:)

8:00 PM, December 03, 2011

@Lizz

hehe thanks..

8:00 PM, December 03, 2011

@Kak Long Mawar Merah
InsyaAllah kalau berkesempatan, thanks yer kak..

8:03 PM, December 03, 2011

@Anna Boleyn

InsyaAllah kami datang, kami mmg ikut cerita blog korang sejak sebelum kahwin lg,tak sangka berkahwin sesama blogger..tahniah yer..:)

8:04 PM, December 03, 2011

@tehr

hehe belum beli lagi bro,ingat da pandai belari nant baru beli bola besar sikit..:)

8:05 PM, December 03, 2011

@♕ Mr.IX ♂

InsyaAllah bro,bila dia besar lagi kami akan kongsikan..:) thanks yer..

8:28 PM, December 03, 2011

@Fuza Marquis

tak pasti lagi,ada kesempatan kami akan update yer,thanks follow blog kami..:)

8:28 PM, December 03, 2011

@Aida Azryn
hehe baiklah..

1:11 AM, December 04, 2011

alaa..hurmm w/pn xslalu komen..sy bace entry abg n akak..cpt betul mase berlalu, awis pn dah besar..hehe lg tgi drp hamper huhuu..harap dpt update blog kalau ade mse lapang ye kak/abg! ^^

1:58 AM, December 04, 2011

@misyamissyou
InsyaAllah...thanks sudi baca kisah kami..:)

2:03 AM, December 04, 2011

settlekan apa yg penting dulu...blog tak lari kemana pun....

3:03 AM, December 04, 2011

@Yastro
banyak benda nak kena settlekan bro, waktu nak update blog tu yang susah nak buat..huhu

8:43 AM, December 04, 2011

eh kata nak cuti sementara ehehi. sekali i dapat visit daripada blog ni (:
butang follower ada. dekat bahagian Pecah Masuk.

1:45 PM, December 04, 2011

Semoga bebi comel membesar dengan sihat...

~nak anak comel jugak nanti :)

Selamat berusaha gigih2 menyempurnakan tugasan... moga Allah mudahkan urusan...:)

11:25 PM, December 04, 2011

awis makin comel...hehe..

hrp korang hanya berehat seketika..jgn stop terus..syg...sbb blog dh mantap...ramai kawan2 blogger dah kenal...maybe update bl terluang..mcm ciktom juga..update bl free...kl x lama jgk menyepi..hee..pe pun wish u all all da best!

1:27 AM, December 05, 2011

@Fuza Marquis

hehe, oh kami da follow kamu juga..:)

1:27 AM, December 05, 2011

@Cik Jari

terima kasih yer cik jari..:)

1:29 AM, December 05, 2011

@CIK TOM

maybe kami akan kembali lagi, tu le ramai da kenal kawan blogger ,thanks cik tom..:)

11:15 AM, December 05, 2011

heheh.. lepas ni sedar2 anak tu dah nak kawen lah fulaks.. ahaks..

hahahaha

1:50 PM, December 05, 2011

utamakan yang perlu dulu...yg penting jgn lupakan terus blog ok....

3:54 PM, December 05, 2011

alahai.....tp berhenti buat sementara je kan..?

moga ketemu lagi dgn cerita yg baru.... :)

11:17 AM, December 06, 2011

selamat berehat..semoga kembali dgn tenaga yang fresh lagi ya :-)

12:59 PM, December 06, 2011

comelnyer awis..dh besar dh pon..hehe

alahi, nk benti ker?nape sume org nk bemti ni..huhu

1:09 PM, December 06, 2011

kenapa nak berhenti berblog :(

:(..

1:30 PM, December 06, 2011

Oh..sudah hendak bersara dari blogging dah. :-(

2:19 PM, December 06, 2011

seronok kan berblog..takpe,beri keutamaan pada yg lebih penting =)

comey sungguh baby!

8:54 PM, December 06, 2011

@maza

amboi cepat sangat tu bro..hehe

8:54 PM, December 06, 2011

@dwaty
hehe ,ok thanks..

8:55 PM, December 06, 2011

@nabilah_2908

a'a buat sementara waktu tapi waktu yg panjang kot.. jumpa lg..:)

8:55 PM, December 06, 2011

@sahromnasrudin
thanks bro..

8:56 PM, December 06, 2011

@chiLleD...!!
berhenti seketika waktu , mungkin skang musim dia kot..:)

8:58 PM, December 06, 2011

@LadyBird
sori ,sebab selalu tak update,jadi tgu betul2 ada masa yg sesuai bru kami mulakan semula..

8:58 PM, December 06, 2011

@akubiomed

err tak bersara kot, suatu hari nanti kami akan berblogging semula..

8:59 PM, December 06, 2011

@~izan~

memang dapat pengalaman yang berguna selama berblog ni. thanks yer..

1:42 AM, December 07, 2011

Ha.... awis kalau besar boleh baca riwayat hidup kami ni banyak awis kena tahu..... sebenarnya kat sini banyak elimen kasih sayang kekeluargaan .....

hope boleh di teruskan berblog walaupun jarang tapi kita masih menunggu perkabaran cerita kamu satu family....Jangan stop yerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
claim insurans motorsikal langgar kereta

9:04 PM, December 07, 2011

adehhh.. takkan pencen kot? :D
sayang blog dah lama di internet.. update bila free jer... no pressure...
anyway all the best.. keluarga di dahulukan, kerja diutamakan. blogging tu suka-suka jer ....

4:02 AM, December 08, 2011

@Afzainizam

dah macam diary blog life kami ni,nanti Awis da pandai membaca bole le jenguk sini..hehe

Thanks bro kerana mengikuti blog kami, InsyaAllah suatu hari nanti kami akan berblogging semula..:)

4:04 AM, December 08, 2011

@Dulu Lain Sekarang Lain

belum tua lagi bro nak pencen..hehe
bila kami ada free kami akan update semula,buat masa skang ni nak berehat sebentar, thanks bro.

6:43 AM, December 09, 2011

harap kisah hidup kami tiada penghujungnya...

dah ramai yang mengharap agar diteruskan...

memang susah nak berblog dimasa awis sedang membesar...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

4:29 PM, December 14, 2011

Semoga selamat
Kalau nak BW balik, lawatlah http://sakura040582.wordpress.com yer! ;)

2:43 PM, December 15, 2011

hehe..lame tak tengok awis

2:40 AM, December 16, 2011

All the best LK =) btw.. saya suka blog ni. simple n more to real life. saya sukakan keluarga bahagia =)

1:20 AM, January 12, 2012

salam kunjung sini..^^

4:49 PM, February 14, 2012

hehehhe :)

11:23 PM, May 01, 2012

ciktom teringat n singgah jenguk blog korang...rindu entry dr korg n awis...

3:16 PM, June 27, 2012

lama tak singgah sini.. selalu blog ni rajin bw kat blog akak. semoga berjaya dan blog kembali ye.. ;)

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever