Mia Sara Yang Comel

Tuesday, November 1, 2011
Sekarang dah bermulanya bulan November, lama sungguh kami tak menjenguk blog, dah berhabuk-habuk pun, semakin hari semakin sibuk, walau macam mana pun kami akan pastikan at least tiap-tiap bulan ada post something ,bulan lepas satu post je..huhu..

Sebenarnya banyak perkara yang kami ingin postkan tapi masa mencemburui, Hari tu kami ada pergi Sri Pentas kat Damansara, bawa baby sorang ni sambut hari kanak-kanak sedunia, ok juga la cuma terlalu sikit event yang ada,kawasan pun tak berapa meriah, yang bestnya dapat jumpa adik Mia Sara je, dapat le juga keseronokkan menyambut hari kanak-kanak sedunia, Mia Sara bertanding hias kek dengan ada dua tiga orang artis dewasa lain seperti Amyza.. boleh la korang layan telatah comel adik Mia Sara ni..:)






37 comments

2:46 PM, November 01, 2011

A'ah Awis memang comel jugak. Rindulah auntie lama tak nampak. Dah semakin besar dah Awis. Satu aje gambar Awis memang tak patutlah papa/mama. Auntie tak puas tau sebab cermin mata tu besar sangat:)

3:03 PM, November 01, 2011

Kesian kepada Mia Sara kerana kedua orang tuanya sudah berpisah.

3:59 PM, November 01, 2011

Nama adik ni aku biasa dengo..tapi aku tak bape kenai sgt laaa...sape yer bro budak nih??

5:59 PM, November 01, 2011

Mesti la Awis comey! hihi.

8:16 PM, November 01, 2011

hehe..kek Mia comot..



Awis comelll

1:50 AM, November 02, 2011

yes!
awis pun comel gak, bukan kak mia je
segak kacak bergaya

tapi.. giginya mana? belum tumbuh lagi ke?

11:44 AM, November 02, 2011

hehe...awis lg comel ...

1:47 PM, November 02, 2011

tu yg baju hitam tu..anak sharifah syahira kan..? ;)

Mia...mmg comel..tp Awis lagi comel la... :)

3:22 PM, November 02, 2011

comelnya adik mia sara....
tapi awis lagi comel.... ala tomel2...

11:59 PM, November 02, 2011

salam..
ermm..betul tu Awis
anda lagi comel..hensem lagi..
he he..

5:08 AM, November 03, 2011

WAGGHHH MIA MMG COMEL BILA DAH BESAR LAGI LAWA KOT...


TAPI SUKA TENGOK AWISS ALAHAI DAH BESAR DAH DIA... cOMEL ... GIGI DAH TUMBUH KE BELUM TU...

TENTANG PERTANYAAN KAMU... iNSYA aLLAH SAYA SEDANG BERUSAHA MENCARI BAHAN RUJUKAN ... TUNGGU YERRR... CUMA NAK TANYA LAMPU DEPAN TU PLASTIK KE KACA....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

8:47 AM, November 03, 2011

@Afzainizam

dah tumbuh dua batang..:)
rasanya plastik kot bro,tak sure pula..hehe

8:49 AM, November 03, 2011

@Kakzakie
hehe Awis skang da pandai nak main jer, susah juga nak amik gambar dia begerak pkai hanset. ni pun sempat dia tarik spek tu..:)

8:53 AM, November 03, 2011

@akubiomed
semoga adik Mia Sara tabah..

8:55 AM, November 03, 2011

@Yastro
Mia Sara yang berlakon citer Nur Kasih The Movie tu dengan drama Adamaya kot, budak ni popular juga..

8:56 AM, November 03, 2011

@tehr
dah tumbuh 2 batang bro tapi pendek lg tu yg tak namapak..hehe

8:57 AM, November 03, 2011

@nabilah_2908
tak pasti pula nampak mcm muka mak dia pun ada..:)

8:59 AM, November 03, 2011

@zulkbo
w'salam bro..
hehe tima kasih pakcik(Awis kata)

9:52 AM, November 03, 2011

hehehhe..comel jg

11:54 AM, November 03, 2011

mia sara mmg comey
hehhee... xsangka si awis ni da makn membesar la ea.... seronok tengok perkembangannya sejak baby hingga da mmbesar :)

12:06 PM, November 03, 2011

She is so cute.

11:44 PM, November 03, 2011

comelnyer awis!!!!! putih melepak dia.hehehehehe

8:31 AM, November 04, 2011

suka mia sara yg kuat membebel tu. tomei je. Bila la awis nak bercakao potpet2 mcm mia sara

11:54 AM, November 04, 2011

awis dan mia sara sama2 comel.. geram tgk..

4:40 PM, November 04, 2011

awis nnti besaor lg encem tau.....:-)

4:58 PM, November 04, 2011

http://wanwidget.com
comel banget

1:54 AM, November 07, 2011

wahhhh dah ada gigi dua batang ... pasti awiss akan suka menggigit orang.... nampak semakin ketara membesar didepan kita... seronok mengetahui perkembangan terbaru awis ni..

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Selamat Hari Raya Aidil Adha
pada Korang semua yerr
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
diy polishing head lamp kereta

10:52 PM, November 07, 2011

mia sara tu mmg comel.... comelnye tgk..

9:24 AM, November 08, 2011

Wah sukanya Awis dpt jumpa kak mia eh... :-)
Seronok tak ramai kwn2 kat sana hehehe

1:05 AM, November 10, 2011

Mia Sara tu kalau belakon pasti ramai yang menengoknya... sebab mungkin dia comel sangat

kek mia sara tu menang tak? sebabnya ada artis dewasa mana aci kan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

1:55 PM, November 14, 2011

comelnya.... seronok betul...

8:02 AM, November 18, 2011

geram tengok miasara. comey sangat! hehe

9:41 PM, November 24, 2011

hari orang tua sedunia tak ada ker ek? awis pun comel juga, hehehe

5:29 AM, November 27, 2011

awis n mia sara..2-2 comel!

6:00 PM, November 27, 2011

saya suka tengok mia sara

kalu rajin datang lah sini....

salam maal hijrah http://cheguabbas.blogspot.com/2011/11/salam-maal-hijrah-1433.html
ragam sukan dunia....http://cheguabbas.blogspot.com/2011/11/acara-menunggang-basikal-telanjang.html

10:58 PM, December 04, 2011

smoga awis lg comel dri mia sara nnt.. hehehe..

8:50 AM, December 22, 2011

awis pun comelll...

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever