Baby Walker Cute

Monday, October 3, 2011

Baby kami baru nak masuk 9 bulan tapi kami dah tak sabar nak tengok dia berjalan, sekarang ni dah cuba capai benda nak bangun sendiri, kadang-kadang bila dia boring asyik duduk je, kami letak dalam baby walker, bukan main laju lagi dia berjalan, kemana orang pergi ke situ lah dia ikut kadang-kadang pergi memunggah barang-barang dalam kabinet almari dan cuba menolong mamanya mengemas meja..huhu

Orang kata biar anak kita belajar bertatih secara natural, baby walker ni pun kakak kami yang bagi, anak-anak dia semua dah besar, tu sebab le dapat warna pink, masih elok lagi tak perlu membazir beli baru. Sekarang ni pun bukan main laju lagi baby kami berlari mengunakan walker agak-agak kalau dah pandai berjalan jenuh nak kejar ni..:)

33 comments

5:26 PM, October 03, 2011

hehe...kiut tuuu

5:39 PM, October 03, 2011

bab tolong mama kemas tu yg best..hehe.. :P

6:55 PM, October 03, 2011

comey.. semoga awis membesar menjadi anak yang baik2..

8:07 PM, October 03, 2011

hehehe..comeynye.....cepat-cepat jalan,nanti bleh tolong mama pasang langsir raya....hehe

8:19 PM, October 03, 2011

awis baru dpt ant konvo and monkey pillow

8:47 PM, October 03, 2011

awis comel! jap lagi leh jadi juara lumba lari kat skola ni..

ibu sy crite, dulu sy xsuke masuk dlm walker ni, bile masukkan je nak keluar..de skali tu smpai tersembam muke kat lantai panjat walker tu..akhirnye mmg sy xpakai walker pn..jalan sendiri..hee

9:20 PM, October 03, 2011

cutenya kamu... :)

10:21 PM, October 03, 2011

kalau dh pandai jalan lagi pening kepala, tu belum bab panjat memanjat lagi...

11:52 PM, October 03, 2011

Anak saya sudah tidak mengunakan Walker lagi sekarang ini sudah mula menapak :-) Anak saya dengan bro cuma beza sebulan sahaja

12:18 AM, October 04, 2011

jangan lupa pagar dan pintu rumah
anak2 yang dapat benda ni memang laju tak ingat

1:15 AM, October 04, 2011

cute la tu walker pinky....hehe

1:36 AM, October 04, 2011

Anak den yang last tak pakai baby walker...kiteorg pun maleh nk beli...sbb dah tutup acc katakan...hehehe

#yg last ni lambat sikit berjalan...dulu abg2 dia umo setau dh ok....yg last ni tambah sebulan la plak...he3x!!!

2:54 PM, October 04, 2011

tgk ank akk dan abg ni kite rasa macam nk ada anak jugak.hehe

3:37 PM, October 04, 2011

Assalam..
Kalau nak bagi cepat berjalan ada petua orang tua2...tapi susah sikit nak amalkan...
Pagi2 bawa bagi dia berjalan atas air embun setiap hari...dan ketuk2 lututnya dengan sabut nyok..

1:21 PM, October 05, 2011

wah makin jauh langkah awis, tolong mengemas rumah sekali..heheh

4:04 PM, October 05, 2011

bila awis dah pandai berjalan... mak ayah la yang penat nak mengejar....

1:49 PM, October 08, 2011

nanti jenuh juga nak kejar anak berlari-lari lagi.. dah makin ligat nanti.. hehe

3:11 PM, October 08, 2011

wahhhhhh pink colour tu... awis dapat baby walker untuk dia belajar bejalan... pasni dia jelajah habis dari ruang tamu sampai dapur nampaknyerr.... tapi kena jaga-jaga takut baby walker tu terbalik udahhh lerrr....

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

2:45 AM, October 09, 2011

awis kejalah paci uchi kat gua cinta ni...hihihi...opss gurau2 je iya..

11:50 PM, October 09, 2011

kalau datang JB, meh jumpa.nak cium Awis.hahahaha!!geram tengok dia. so cute!!!

1:01 PM, October 10, 2011

ala ala alahiii cute nya

dia tgh lasak tu... kena banyak bersabar dan perhatian kena lebih.. hahahaha

11:31 PM, October 10, 2011

mata bolat! hihi. :D

1:43 AM, October 11, 2011

eeemmmm zaman aku tak aderr baby walker tau....

awis mula melangkah.... so kena jaga awis ni takut langkahnye lebih cepat dari mummy and dad... payah nak kejarrr ni...


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

2:26 PM, October 12, 2011

comel la awis ni..betul pakai je kl still boleh gunakan..xperlu membazir..lgpun pkai walker ni pun kejap je..xlama lagi awis pandai jalan sendiri..hee

10:56 PM, October 13, 2011

aaaaa...

bila budak baru pabndai bertatih mula langkah jatuh... paSTI Lepasni kecoh seisi keluarga nanti.... ada adegan kejar mengejar nanti

Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

3:44 PM, October 14, 2011

hehehe..dah besar budak tu..

8:42 AM, November 03, 2011

test

1:18 PM, November 03, 2011

weee..comelnye die dlm walker yg comey ni..siap ade hon2 lagi..

8:35 AM, November 04, 2011

Biar dia buat apa je yg dia nak. budak kecik mcm tu memng banyak yg dia nak tau. dia akan belajar sendiri sikit2

12:28 PM, November 06, 2011

comelnya.. mesti sebaya ngn anak sedara lady nih..
ank sedara ldy mak die x bg naik.. die nak tgk anak die jalani proses semulajadi.. kerana setiap proses yg dilalui oleh kanak2 sehingga die membesar membuatkan semua bahagian di dalam otaknya akan bekerja.. andai termiss satu atau dua, maksudnya bahgian tersebut tidak dpt melaksanakan fungsinya.. kesannya tidak nmpk skrg..

6:33 AM, December 03, 2011

masyaallah !!
xkelip mate pdg baby ni .
saye jumpe mane2 saye colik bdk ni hihihi
;))

besa nnti saye nak ngorat awak.
cpt besa ye awis :P

8:07 PM, December 03, 2011

@katakejaw

hehe kelakar kami mendengarnya..thanks yer..

8:08 PM, December 03, 2011

@LadyBird

betul tu,anak kami pun tak selalu naik, kadang2 je bagi dia main walker tu..:)

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever