Jom Makan Apple Donuts

Thursday, May 5, 2011

Kalau pergi jalan-jalan kat mall mesti ada je benda nak bungkus bawa balik, tengah jalan-jalan kat Alamanda Putrajaya ,teringin pula kami nak rasa Apple Donuts, dah lama kami tak makan rasanya da hampir 2 bulan (macam lama sangat je).. jadi tapau le sikit buat pemanis mulut, kat situ ada jual harga pakej,nampak macam lagi murah,kami beli sikit je cukup untuk 2 3 orang makan takut tak habis pula.


Senang je beratur pastu pilih nak makan yang mana, nampak banyak pilihan tak tau nak ambil yang mana satu.Berwarna warni semua, rasanya semua kala ada kecuali kala jengking je..:)


Menarik sungguh tengok donut-donut ni, macam-macam perisa ada, disebabkan kami dah selalu sangat kalau gi sini ambil donut je,apa kata tukar menu lain plak.


Jadi inilah pilihan kami pula, nampak kecil-kecil je, senang sikit nak habiskan, bukan apa makanan ni semua manis-manis rasanya lagi manis dari kuih-kuih kelantan. nama semua ala-ala jepun je. "ok amoi kasi pakej 9 biji punya." "take-away yer"..


Ok jom kita makan, nampak gayanya tak sempat nak bawa balik rumah kat situ juga kami sapu semua..:)

p/s: semalam pergi shopping kat jusco cheras selatan, ada hari J Card, kami pilih barang yang diskaun 70% je,beratus juga habis..huhu, esok sampai 8 Mei ada Baby fair plak kat Mid Valley..huh da terlebih bajet, bahaya ni...:)

27 comments

10:55 PM, May 05, 2011

kat tempat akak pun ada apple donut ni kat tesco tapi akak tak penah makan pun lagi, asik mkn dunkin donuts aje, baru2 ni akak beli utk anak2 kat subang airport, rupa2nya apple donut lebih sedap dari dunkin donuts...hehehe kesian akak cam ketinggalan zaman le pulak

10:56 PM, May 05, 2011

Assalam..
Selalu kalau ke Johor , rajin beli dunkin donuts..sekali beli 12 biji sbb dah tau sedap dan susah nk jumpa kat Perak..

11:59 PM, May 05, 2011

arghh! big apple! lagi sedap dr dunkin donut..heee

12:18 AM, May 06, 2011

He..he..kalau saya tidak kenyang makan donut mesti cari makanan yang berat-berat.

Shopping sakan dengan diskaun sehigga 70% boleh jadi ralit :-)

12:18 AM, May 06, 2011

salam..
lama dah tak ke Alamanda
entah apa perubahan sekarang ni kan?
selalu tempah baju di sana dulu..

2:46 AM, May 06, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy cat spray dashboard kereta

selalu gak baham dounat apple ni besor puas hati... cuma kalau big apple bagusnya ada kat mana mana senang...

yup betoi tu dunkin donut aku tak berapa gemar kerana terlampau manis

8:12 AM, May 06, 2011

Mmg sodap giler Apple Donat ni. Kalau kawe beli yg pack 12 tu bawak balik rumah - MEMANG TAK CUKUP! Sekojap aje abis...Budak-budak mmg suka abis. Cuma tak leh selalu.. mahal weh..

9:20 AM, May 06, 2011

alamak.. ini yg rasa mcm nak ke alamanda cari big apple donut lunch nnt.. he..he.. akak suka yang topping kekacang tu.. anak2 pula suka yg oreo.. klu beli mesti 2 kotak.. 1 makan kat situ.. 1 lagi makan kat rumah.. marvelous..

9:51 AM, May 06, 2011

Baby fair tu kena pergi sebab barangan baby selalunya mahal. Baik beli masa ada fair macam tu...

11:16 AM, May 06, 2011

laparnya tengok donut ni

7:43 PM, May 06, 2011

dah lama tak makan donut big apple...uwaaa rindu,suka perisa yang oreo tu....*kecur air liur...hehe =P

2:00 AM, May 07, 2011

borong sakan nampak tu
hehe

kalau lebih manis dari kuih kat kelantan
tak tahu la macam mana lagi
bahaya juga ni

6:31 PM, May 07, 2011

alah,silap masa lah baca entry ni :( dah lah tengah lapo perut ni berbunyi2. hahahahahaha!!!!

8:45 PM, May 07, 2011

sedapp donutt ;)

11:38 PM, May 07, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Hari Ibu...”Mummy I love You”...
~~~~~~~@@@~~~~~~
hah baru ajer gi jaya jasco belasah dounat ni... big apple idaman ku selalu

5:03 AM, May 08, 2011

hehehe..itulah donut yang paling apik suke..hehe

11:09 PM, May 08, 2011

perghhh telan air liur tengokkk. dah malam dah tutup pun haha

8:16 AM, May 09, 2011

waa..style dia macam sushi jepon je..interesting

5:51 PM, May 09, 2011

Hurrrm...
Sedap tapi kan manis tau!!!! hehehe

P/s : Baru berkesempatan lawat blog Life Kami... :-) Selamat berkenalan yer

5:53 PM, May 10, 2011

sohih. bkin maksu tergoda

9:02 PM, May 12, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

dounat ni kalau makan seketul pun dah kemban dalam perut kenyang gak

10:58 AM, May 14, 2011

sedapnya....sy jarnag lak makan...sbb kt Melak...kedai Big Apple ni..jauh sngt la..kt bandar hilir sana...huhu... :)

1:25 PM, May 14, 2011

nyummy! big apple sedap sgt! my mom suke duren duren tu ;p

12:50 PM, May 15, 2011

lapar la tengok donut tu ~~!

4:59 PM, May 15, 2011

ok.. cuma nk ckp yg donat2 tu nmpk cantik.. tp belum tentu sedap bg sy.. heheh..

6:59 PM, May 15, 2011

kdg2 sedap, tp kdg2 nak muntah tengok. aha.

7:07 AM, June 24, 2011

sy kureng sikit donut BA.
tp kalo donut mak sy laju..hehe

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever