Template Baru LiFe KaMi

Thursday, March 3, 2011
Akhirnya setelah sekian lama kami menggunakan template yang lama, kami telah berjaya menukarkan template blog kami dengan yang baru, kadang-kadang di dunia ini kita perlu perubahan ,yang lama akan dijadikan kenangan, template yang baru ni kelihatan lebih tenang dan nyaman, warna pun tak terlalu banyak, loading page pun telah banyak berkurangan, Terimalah template kami yang simple ini.Sedih pula teringat akan template yang lama..huhu.


38 comments

7:54 AM, March 03, 2011

lawa2.. putih je. cun. hehe

9:19 AM, March 03, 2011

waaa..ade baby comeyy:)

10:18 AM, March 03, 2011

salam..
cantik template ni..saya masih
mengekalkan yang lama kerana
malas nak setting balik apa yang
saya dah edit dan suka mengenai
SEO di template lama..

11:21 AM, March 03, 2011

apa kata pic latar bby tu di tukar pada pic new bby bro tu

11:48 AM, March 03, 2011

cantik template baru ni..putih berseri baby ^_^

11:54 AM, March 03, 2011

wahhhh

Terkini : Slower Is Better

1:56 PM, March 03, 2011

owh sweetnye!

3:30 PM, March 03, 2011

huhuhu.. redup aje mata memandang... terutama bila melihatkan gambar bayi kat sebelah tu.. huhuhu

4:08 PM, March 03, 2011

As salam..
Cantik template baru, tak berat sgt.

5:19 PM, March 03, 2011

bagus tukar template, saya punya memang malas betul

7:37 PM, March 03, 2011

tersenyum di buatnya bila masuk ke sini... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
FOLLOWERS APA KATA HATI

10:17 PM, March 03, 2011

wow, cantik dan kemas sekali, putih bersih, suci sekali :D

11:33 PM, March 03, 2011

tahniah berjaya tukar template baru.. hehe!! sekali sekala kena juga tukar kan.. baru lah tak jemu :D

6:02 AM, March 04, 2011

akak pun suka putih...putih tu suci kan...betul tu...baby tu kalau boleh letaklah baby kamu

6:40 AM, March 04, 2011

saya memang suka template macam ni
lapang je rasa
hehe

6:42 AM, March 04, 2011

ramai yg bg pendapat suruh letak pic baby kami, sebab tak sempat nak edit photo anak amik pic yg ada jer,
ok nanti kami try letak photo baby kami..
thanks semua..:)

7:26 AM, March 04, 2011

setuju dengan tehr,
template yang bersih, kemas dan ringan ehehee

1:42 PM, March 04, 2011

Kakak lebih suka yg simple dan jelas. Tapi di LiFe KaMi still ada reativiti tersendiri. Baby background tu siapa punya. Senyuman menggoda....

2:01 PM, March 04, 2011

hooo.. ikutkah kata suri letak pic bby heee... harap semua stuju punya :)

7:07 PM, March 04, 2011

nak panggil akak pun panggil la..kekadang dah terbiasa dengan anak pun terbahasa 'akak'..mula lah abahnya..'amboi muda sangat la tu..' huhu..

betul..betul..tenang rasanya..akak nora pun teringin temphlate yang ringan begini..tapi putih snt pun akak sakit mata..bila da byk warna pun sakit hati, tu la manusia kan..tak puas- puas...

9:34 PM, March 04, 2011

cntik tmplate bru dn lg cept loading..hehe

2:02 AM, March 05, 2011

ok jugak yang ni..nampak lebih cool.hehe

nampak besar sikit..tak serabut..mudah..cepat..ringkas..tersusun...

nak sebut satu satu banyak jugak ni.hehe

kesimpulan, angkat ibu jari :)

3:08 PM, March 05, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhhhh satu anjakkan paradikma... sangat cepat luar biasa kemas teratur cantik kemas... tahniahhhh suka kali ni mmg banyak pembaharuan terbaik untuk kamu,,,,,,, tahniahhhhh

2:13 AM, March 06, 2011

suka template yang baru nih... hehe... laju2..

12:55 PM, March 06, 2011

cantik ni...alief suka gambar baby comel kat tepi tu....comelll....

1:07 AM, March 08, 2011

cik tom rs template ni lg mesra compare sebelum ni...tp 2-2 sama cantik..dun worry wlpn camane ttp dtg sini kecuali kalau busy ;)

6:55 PM, March 10, 2011

patut rasa lain je... suka gambor baby!

1:10 AM, March 11, 2011

cik tom rs template ni lg mesra compare sebelum ni...tp 2-2 sama cantik..dun worry wlpn camane ttp dtg sini kecuali kalau busy ;)

1:10 AM, March 11, 2011

ok jugak yang ni..nampak lebih cool.hehe

nampak besar sikit..tak serabut..mudah..cepat..ringkas..tersusun...

nak sebut satu satu banyak jugak ni.hehe

kesimpulan, angkat ibu jari :)

1:10 AM, March 11, 2011

cntik tmplate bru dn lg cept loading..hehe

1:10 AM, March 11, 2011

setuju dengan tehr,
template yang bersih, kemas dan ringan ehehee

1:10 AM, March 11, 2011

saya memang suka template macam ni
lapang je rasa
hehe

1:10 AM, March 11, 2011

tahniah berjaya tukar template baru.. hehe!! sekali sekala kena juga tukar kan.. baru lah tak jemu :D

1:10 AM, March 11, 2011

tersenyum di buatnya bila masuk ke sini... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
FOLLOWERS APA KATA HATI

1:10 AM, March 11, 2011

bagus tukar template, saya punya memang malas betul

1:10 AM, March 11, 2011

owh sweetnye!

1:10 AM, March 11, 2011

apa kata pic latar bby tu di tukar pada pic new bby bro tu

1:10 AM, March 11, 2011

lawa2.. putih je. cun. hehe

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever