Baby Kami Dah Sihat

Monday, March 21, 2011
Alhamdulillah syukur kehadrat Allah SWT, selepas tinggal di wad kanak-kanak selama 4 hari akhirnya Darwisy boleh keluar dari wad, Doktor kat situ bagi rawatan yang rapi ingat memang nak hantar ke hospital swasta je tapi memandangkan kalau kes teruk pun hospital swasta akan hantar ke hospital kerajaan juga, perkhidmatan di hospital Serdang ni bagi kami memuaskan,doktor dan nurse pun peramah je cuma Darwisy popular sikit kat sana sebab kami bawa buaian masuk wad, kecoh satu hospital kat wad ada buaian,lastly kami kena hantar balik juga buaian tu ,Darwisy ni kalau tidur takda buaian bukan main susah lagi nak pejam mata, kat Hospital rupanya tak boleh bawa buaian mana la kami tau takde pun sign board do not put buaian..hehe..


Sepanjang di wad setiap 4 jam doktor akan periksa keadaan baby kami, kemudian nurse akan bagi ubat antibiotik cucuk melalui tangannya yang telah dimasukkan tiub.kesian kami tengok baru 2 bulan dah kena cucuk-cucuk, mudah-mudahan lepas ni Darwisy sentiasa sihat sahaja..

Terima kasih pada yang memberi sokongan dan mendoakan kesihatan Darwisy, sekarang dia dah pandai kata huruf A, O dengan U,tinggal huruf E dan I jer..hehe, seronok bila tengok baby membesar depan mata kita, sikit hari nanti baby dah boleh merangkak,tak sabar papa dengan mama nak tengok..:)

 Muka ada Senyummm..:)

45 comments

10:13 AM, March 21, 2011

alhamdulillah..sihat dh ea..comelnye senyum!! hihi~


Yang comel,
Khumaera Ismail

10:31 AM, March 21, 2011

Alhamdulillah darwisy dah sihat.. semoga terus sihat selalu dan takde trip ke hospital lg selepas ni.. bila anak makin besar dan makin bijak ibu bapa makin teruja utk terus ikuti perkembangan seterusnya.. syukur sgt bila dpt menikmati peluang terindah itu kan..

he..he.. dah 3 org anak akak, tak pernah plk akak pi angkut buai masuk wad.. first time jg dengar ni..

10:35 AM, March 21, 2011

comelnya! semoga baby cepat sembuh..nanti akak kasik coklet tau tau :)

10:39 AM, March 21, 2011

alhmdulillah darwisy dh shat..comel jer..tgok gmbr cm budak besar, cm dh berusia 4 5 buln..hehe

11:08 AM, March 21, 2011

salam..
ermmm..comelnya..
alhamdulillah dah sihat

11:19 AM, March 21, 2011

alhamduliah.. syukur segala2nya telah selamat gitew..

bercakap bawak buaian.. hahahha...maza pernah bawa TV kat hospital, sbbnya nampak ada tv kat bilik sebelah di PPUM....

kononnya TV utk emak yg terlantar kat wad class 2.. ghupan2nya tv itu tak boleh bawak.. katanya kemudahan tv yg bilik sana disediakan utk pesakit yg terlantar lama dan kronik sahaja..

masa maza tanya kat waris pesakit itu, tv tu dia bawa dari rumah...

jadinya, sekali lagi, manalah maza tau! hehehe.. tv tu sempat gak ler melekat hospital selama 2 malam gitew.. lepas tu kena angkut bawa balik lorr....

1:59 PM, March 21, 2011

syukur alhamdulillah

Terkini : Gambar Supermoon Diseluruh Dunia

2:06 PM, March 21, 2011

Begitulah bila menjadi papa-mama. Sakit anak kita rasa sama. Kalau boleh nak pindahkan sakit tu pada kita.

Syukur darwisy dah sihat. Comelnya...

3:32 PM, March 21, 2011

salam sahabat,
anaknya kembali pulih..
seng hati suri mendegarnya..

bby mmg comel skli :)

4:25 PM, March 21, 2011

betullah tekaan awak.. nnt, minta tinggalkan e-mail address yer utk akak minta alamat..

7:53 PM, March 21, 2011

alo alo comelnya dia..ni ikut muka siapa ni?

10:04 PM, March 21, 2011

alhamdulillah..dah sihat :)

comelnye senyum....

mama tlg peluk cium handsome boy utk antie boleh?

11:00 PM, March 21, 2011

Alhamdulillah.. syukur..
smoga bertambah2 sihat la ye.. =)

2:23 AM, March 22, 2011

=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

eeeemmmm Alhamdulillah Darwisy sihat.... mmg kami harap yang baik baik pada nyerr

tepuk amai-amai
belalang kupu-kupu
tepuk biar ramai
nanti Mama Papa upah susu

comel sangat bila si kecil senyum

9:53 AM, March 22, 2011

Bayi sgt comel.. nice blog.. ;)

2:41 PM, March 22, 2011

ala...ala..comelnya Darwisy senyum.. :)

syukur lah semua dah selamat... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

3:10 PM, March 22, 2011

alhamdulillah....
comelnye baby senyumm.

12:48 AM, March 23, 2011

alhamdulillah
buah hati pengarang jantung ayah ibu

4:35 PM, March 23, 2011

comelnya baby

8:24 PM, March 23, 2011

baguslah..anak dah sihat..lagi2 senyum cm2.. comel gilerr :P

12:21 AM, March 24, 2011

kak,,alief nak dukung baby tu boleh tak??alolololo..comelnye..dia senyum tu...dia happy...haha

2:59 AM, March 24, 2011

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

alhamdulillah ceria kembali....moga sihat yerr


Anakku Darwisy dengarlah
Lagu yang ayahanda karangi
Sifatkan laguku hai anak
Sebagai sahabatmu nanti

Anakku Darwisy juwita
Laguku jadikan pelita
Penyuluh di gelap gelita
Pemandu ke puncak bahagia

3:12 AM, March 24, 2011

alhamdulillah..debor jantung apik biler tgk baby masok wad..

4:48 AM, March 24, 2011

sihat dah comel dah.....parent pn hepi n bahagia....kn

11:35 AM, March 24, 2011

super duper cute!!!!

2:40 PM, March 24, 2011

alhamdulillah..lega rasanya dah sihat kan..pasti papa dan mama pun makin ceria kan

4:35 PM, March 24, 2011

Alhamdulillah. Jaga-jaga lah skang ni macam2. Takde lelah leh jadi lelah. tips nye kalu leh jgn sjuk2 sgt. kapet jgn ade. ternakan jgn bela. dah beso depa ni umo dejah 1 ka baru la ade kapet setebal mana pun takpe. sbb habuk. jaga kebersihan dan segala Insya Allah selamat. :)

10:16 PM, March 24, 2011

Alhamdulillah..memang sayu tengok anak-anak ni sakit kan..jadi jagalah kesihatan mereka sebaik yang mungkin..insyaAllah..

1:58 AM, March 26, 2011

bagus la dah sihat ^_^
comel, ikut muka ayah ka mak? :P

3:55 PM, March 26, 2011

syukurlah dah sihat... :-)

9:08 PM, March 26, 2011

cumel.. moga sihat selalu.

11:20 PM, March 27, 2011

aku doakan baby korang cepat sihat.

bila nak lepak bro.. putrajaya - bangi bukannya jauh tapi xsepat2 nk lepak skali

3:13 AM, March 28, 2011

alhamdulillah... comelnya baby :)

3:54 PM, March 28, 2011

lihat dia tersenyum girang sekali :)

5:54 PM, March 29, 2011

wahh! siap tarik buaian lg! hahaha! :)

alhamdulillah baby kecik ni da sihat!

7:32 PM, March 29, 2011

chewahhh...senyum dia

8:16 PM, March 29, 2011

alhamdulillah telah sihat.. :)

9:24 AM, March 31, 2011

Alhamdulillah Darwisy dah sihat

2:40 PM, April 01, 2011

SALAM,
ALAHAI, COMEL BABY TU. SYUKUR ALHAMDULILLAH, BABY KEMBALI SIHAT.

5:28 PM, April 01, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”


Alhamdulillah Darwisy dah sihat

suka tengok dia ngeliat senyum tu.... comelnya anak kamu ni....

12:05 AM, April 02, 2011

comelnye....

10:13 AM, April 05, 2011

Alhamdulillah. semoga sihat selalu. amin

4:30 PM, April 06, 2011

wow comel gile..seronok tngok baby korang..rasa nak cubit je pipi dia

3:35 PM, April 12, 2011

alhamdulillah

11:29 PM, April 13, 2011

alalal dia senyum.

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever