Terima Kasih Nuffnang

Sunday, March 6, 2011
Hari ni sibuk mengemas halaman rumah, susun-susun pasu bunga bagi nampak kemas sikit sebab dah berterabur mungkin telah disepak oleh kucing pak osman jiran setaman , tetiba 'pinn pinn posto posto' macam dalam citer ahmad albab plak, posmen datang bagi surat le, tak pernah lagi dapat surat bentuk macam ni selalu dapat bil air,bil astro tak pun bil kad kredit huhu, jadi kami pun buka le isi sampul surat tersebut, 'jeng jeng jeng' Alhamdulillah kami telah berjaya mendapat cek yang telah dicash out kan dari akaun nuffnang sebulan yang lepas,


Sebelum ni memang dah boleh cash out tapi tunggu kumpul banyak sikit ,bukan dapat banyak mana pun tapi boleh la nak upgrade laptop buruk kami ni bagi laju sikit, sambil-sambil kita berblogging boleh juga dapat side income kan, Terima kasih Nuffnang dengan cederahati ini, jadi kami akan sentiasa meletak iklan nuffnang dalam blog kami..:)
p/s: Background image baby telah ditukar pada image baby kami atas pandangan dari rakan-rakan blogger, Thanks semua..:)

41 comments

10:45 AM, March 06, 2011

bestnyeee.
lionteen x pernah dpt lg. huhu

10:48 AM, March 06, 2011

tahniah bro..
kuikuikui.. maza tunggu banyak sikit lagi.. untung boleh beli BMW 5 series E92 udah ler... hahahaha


maza melantun-lantun gitew..

11:03 AM, March 06, 2011

wahhh tahniahhh...akak pun nak kumpul biar byk, baru nak cash..hehehe

11:21 AM, March 06, 2011

ermm semoga murah rezeki lagi dgn nuffnang kan

12:33 PM, March 06, 2011

tahniah!

12:54 PM, March 06, 2011

aaaaaaaaaaaa...nk jgk!

1:33 PM, March 06, 2011

salam..
sejak blogging dah 3 kali
cash out..yang last tu sakit hati
sket..kena potong kononnya fraud klik..dekat 6o% dia potong..malas nak gaduh..saya masih pasang nuffnang..

2:00 PM, March 06, 2011

tahniah..rasa kepuasaan blogging tu ada bila dpt hasilnya..x kira la skit atau bnyk...

susah nk dpt hasil dr nuff ni..slow skit.huhu

3:37 PM, March 06, 2011

tak pernah dapat lagi..masih baru kot..huhu..

3:50 PM, March 06, 2011

As salam..
Tahniah...
Skrg ni dah susah nak dapat cash out tiap2 bulan mcm dulu...kena tunggu tiga empat bulan baru cukup2 makan..

5:07 PM, March 06, 2011

wah dh dpt 2 cek iyer...saya baru dpt sekali je cek,meraselah sikit duit dri bloging kan...:p

8:32 PM, March 06, 2011

Alhamdulillah hasil drpd berblogging ni dapat la income kan? sy lom agy cashout... angka dah hampir rm200 dah.. hehehehe... background blog ni mmg cute :)

8:39 PM, March 06, 2011

tahniah2
makin tambah seronok nak berblog
hehe

12:03 AM, March 07, 2011

tahniah..psstt..berapa dapat? ngee...

Lama tak kesini...Tapi memang banyak perubahan..perubahan yang bagus...kalau dulu susah nak komen..huhu..skrg dah ok..

10:37 AM, March 07, 2011

Allah..sukanya saya sb idea sy menjadi heee..yer ker..ah persantan plk hooo

...

erk..

10:38 AM, March 07, 2011

TAHNIAH BRO!
sb dapat hasil yang begtu menggembirakan skli..

Ada rzki mmg enak jika d beri tahu pada smeua :)

10:50 AM, March 07, 2011

wahhh tahniah

Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

1:06 PM, March 07, 2011

wahh bestnya..
tahniah.. sy penah cash out sekali je.. skrg ni nk kumpul byk2 dulu, malas nk cash out lagi :)

2:12 PM, March 07, 2011

tahniah;)

apisv3.blogspot.com

4:19 PM, March 07, 2011

weehu...bestnya...

saya baru sekali cash out..skrg ni...simpan bg bnyk2...br best cash out kn..hehhee..

weee,,,,,bertambah comel template blog ni... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

5:53 PM, March 07, 2011

dear,
http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/senarai2-penting-erin-elia-1st-combined.html

sila semak senarai di sini SEBELUM 10mlm ni yer. tq!

7:06 PM, March 07, 2011

Alhamdulillah rezeki.. semoga terus murah rezeki kalian sekeluarga.. wah dah berwajah baru blog life kami ni.. cantik.. comel gambar baby tu..

1:04 AM, March 08, 2011

tahniah2....best tue dpt cek nuffnang..konpem masyukkk ni kan??

1:05 AM, March 08, 2011

cantik la template baru ni..rs lg mesra + ade bg gmbr baby korang yg comel ;)

1:26 AM, March 08, 2011

alhamdulillah rezeki tuh.... :-)

1:25 PM, March 09, 2011

dah dapat duit tu , belanja lah kami makan

12:15 PM, March 10, 2011

wahhh..bestnye..bila la alief nak dapat habuan dari en nuffnang tu..huhu..btw,mmg sesuai gak letak gambar baby tu..huhu

10:27 PM, March 10, 2011

owh..pttlah..comel..hehe..tp lmbt sikit nk load..myb tenet slow kot..huhu

1:10 AM, March 11, 2011

owh..pttlah..comel..hehe..tp lmbt sikit nk load..myb tenet slow kot..huhu

1:10 AM, March 11, 2011

alhamdulillah rezeki tuh.... :-)

1:10 AM, March 11, 2011

Alhamdulillah rezeki.. semoga terus murah rezeki kalian sekeluarga.. wah dah berwajah baru blog life kami ni.. cantik.. comel gambar baby tu..

1:10 AM, March 11, 2011

weehu...bestnya...

saya baru sekali cash out..skrg ni...simpan bg bnyk2...br best cash out kn..hehhee..

weee,,,,,bertambah comel template blog ni... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

1:10 AM, March 11, 2011

tahniah;)

apisv3.blogspot.com

1:10 AM, March 11, 2011

wahhh tahniah

Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

1:10 AM, March 11, 2011

tahniah..psstt..berapa dapat? ngee...

Lama tak kesini...Tapi memang banyak perubahan..perubahan yang bagus...kalau dulu susah nak komen..huhu..skrg dah ok..

1:10 AM, March 11, 2011

wah dh dpt 2 cek iyer...saya baru dpt sekali je cek,meraselah sikit duit dri bloging kan...:p

1:10 AM, March 11, 2011

tahniah..rasa kepuasaan blogging tu ada bila dpt hasilnya..x kira la skit atau bnyk...

susah nk dpt hasil dr nuff ni..slow skit.huhu

1:10 AM, March 11, 2011

wahhh tahniahhh...akak pun nak kumpul biar byk, baru nak cash..hehehe

10:19 AM, March 11, 2011

seronoknya dapat cek, saya punya maybe nak kumpul lagi

1:06 AM, March 12, 2011

bila nak belanja...hehe

2:00 PM, March 14, 2011

bile la nak merase check nie yer...hari nie baru masok 5hari membloggerkan diri..harap2 dapat kwn2 blogger lain tgk blog sayer erk..

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever