Broadband Celcom Hilang

Tuesday, April 12, 2011

Setelah puas mencari diserata pelosok kawasan dan tempat ,akhirnya jumpa juga broadband celcom ni, memang lama sungguh tak update blog, jangan kata blog sendiri, facebook, blog member-member,website lain yang ada dalam internet semua tak buka, ada orang kalau takde internet memang tak boleh nak hidup, nampaknya kami macam boleh je tapi ada gigil sikit juga le..hehe



Orang-orang tua ada berpesan kalau nak cari sesuatu guna mata bukannya lutut, sebab cari dengan keadaan bengang memang tak akan jumpa lastly terus give up malas nak cari, pastu suatu hari jumpa balik rupa-rupanya kat situ je, sebab beg ni banyak ruang yang terlipat ,broadband pula kecil memang tak perasan ,kadang-kadang pelik juga rasanya lebih 3 kali check kat situ,huh..memang takde orang lain nak ambil pun, lain kali kena cari dengan relax dan cool. ok sekarang dah jumpa boleh la melayari internet yang sekian lama telah ditinggalkan mesti banyak cerita terkini yang tak tau. selamat berinternet..:)

16 comments

3:25 PM, April 12, 2011

hihi naseb jumpa kan :D

3:33 PM, April 12, 2011

Kakak selalu klik dan nak tahu cerita lanjut bujang comel yg dah sihat tu. Senyap je....Kisahnya braodband punya pasal la ye....

3:44 PM, April 12, 2011

kuikuikui..

ingatkan dah pencen dah.. hahahah...

apa2 hal pun welcome back gitew..

3:45 PM, April 12, 2011

Salam kunjungan.. singgah la ke blog syaa ;)

3:54 PM, April 12, 2011

syukur lah dah jumpa semula..

barang2 ni mmg..time kita cari..mmg tk jumpa..bila tak cari..terjongol jer keluar...huhu...

kt office..kalau xde internt..haih..boleh resah gelisah juga la..

kalau kt rumah..kurang sikit..hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PART TIME PAPARAZZI

3:57 PM, April 12, 2011

Hu3....kat situ rupanya tersorok ye....

4:10 PM, April 12, 2011

lega dah jumpa yer.. selalu gitu.. mcm pelik pula bila jumpa balik brg tu di tempat yg kita pernah cari sebelum ni.. nampak benar tak betul2 mencari mula2 tu kan..

4:57 PM, April 12, 2011

pandai dia menyorok ye...
patut la sunyi jer...

8:38 PM, April 12, 2011

pernah juga jadik macam ni..akhirnya terjumpa di sisipan buku..kerja budak2..huhuhu

9:10 PM, April 12, 2011

cahaya selalu amalkan ayat ni bila terlupa letak barang.dan ini entry tentang ayat tersebut

http://www.cahayakehidupan.com/2010/08/penawar-bagi-orang-yang-pelupa.html

10:37 PM, April 12, 2011

salam..
adehhh..mesti kemaruk
nak berinternet semasa
kehilangan modem tu ye..?
apapun alhamdulillah...
dah jumpa akhirnya..
:)

10:46 PM, April 12, 2011

As salam..
Boleh pulak cari tak jumpa..
Kalau sehari tak buka internet mmg tak blh duduk...keluali tak sihat sgt2 atau ada hal penting kat luar..

12:40 AM, April 13, 2011

saya sendiri dan beberapa bulan cari tudung dia
ntah kat mana nyorok tak tau

[nasib juga hanya tudung]

2:22 AM, April 13, 2011

hahha..selalu gak terjadi dengan alief...:P

12:03 PM, April 13, 2011

Kakak datang lagi nak LK tunjuk bujang comel tu. Mesti dah bertambah comel sekarang ni kan...

4:39 PM, April 16, 2011

comey bband tu..hehe

Post a Comment

 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever