Gambar Lokasi Pembunuhan Sosilawati

Tuesday, September 14, 2010

Gambar lokasi kejadian sekitar Ladang Gadong, Tanjung Sepat di mana Sosilawati dan tiga lagi dipercayai diBunuh dan diBakar :

Gambar Sungai Panchau lokasi dimana seorang suspek lelaki dibawa ke atas jambatan sungai itu bagi menunjukkan di mana dia mencampakkan abu mayat bersama barang peribadi mangsa bagi tujuan menghapuskan bahan bukti.


Pasukan penyelam Polis Marin meneruskan operasi mencari bahan-bahan bukti untuk siasatan kes pembunuhan jutawan kosmetik Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga lelaki lain di Sungai Kanchong Laut.Gambar beberapa anggota Unit Forensik sedang meneliti tulang yang dikutip dari Sungai Panchau dipercayai tulang Sosilawati dan tiga lagi individu.Ladang Gadong Tanjung Sepat di mana Sosilawati dan tiga lagi dipercayai dibunuh dan dibakar di ladang ternakan ayam di situ.  Polis turut mengadakan sekatan jalan ke Ladang Gadong dijalan Gadong ,Tanjung Sepat kira-kira 1 kilometer dari jalan raya itu.
 
LiFe KaMi. Powered by Blogger.

Best FrienDs KaMi

SponSor By

BioData KaMi

My photo
KisaH Kehidupan KaMi satU Family YanG happY gOod LucKy.. Syukur Alhamdulillah dengan Nikmat pemberian Tuhan yang Maha Esa..

© 2011 LiFe KaMi Design by LiFe KaMi
Hak Milik LiFe KaMiHappyForever